Виготовлення деталей з чавуну на замовлення - Ен Сі Інжиніринг Україна

Виготовлення деталей з чавуну за вашим кресленням

Виготовлення деталей з чавуну на замовлення - Ен Сі Інжиніринг Україна
18.03.2020

Пропонуємо послуги високоточної обробки на ЧПУ верстатах. Займаємося виготовленням деталей з чавуну за вашим технічним завданням та кресленням. Контролюємо якість відповідно до ISO9001:2015. Ви гарантовано отримуєте партію, що на 100% відповідає вашим вимогам. Працюємо з допусками до 0,01 мм по всіх трьох осях. Використовуємо лише імпортну сировину, отриману від постачальників з країн ЄС.

Приймаємо креслення в будь-якому форматі. Відповідаємо на запит протягом 2 годин, робимо розрахунки та формуємо комерційну пропозицію протягом 3 робочих днів. Доставляємо готові деталі з чавуну протягом 2 днів по Україні і протягом тижня по ЄС. Надаємо всі необхідні сертифікати на вимогу замовника.

 

З якого чавуну ми виготовляємо деталі

Чавун - це сплав заліза з вуглецем, що містить не менше 2,14% останнього. Ми працюємо з усіма видами та типами цього сплаву. Але найчастіше до нас звертаються клієнти, яким потрібно виготовити деталі з чавуну таких марок:

  1. Чавун сірий - СЧ10 (для корпусів, кришок), СЧ15 (корпуса, вентилі), СЧ18 (зубчасті колеса, шківи), інші види сірого чавуну.
  2. Чавун високоміцний з кулястим графітом - ВЧ 38-17, ВЧ 42-12, ВЧ 45-5, ВЧ 50-7, інші види.
  3. Чавун ковкий - КЧ 35-10 КЧ37-12 (маточини, гаки), КЧ 30-6 (хомути, вентилі), КЧ 55-4 (шестерні, втулки), інші види.
  4. Чавун легований - ЧХ1 (реторти, пальники, крильчатки), ЧХЗТ (деталі гідромашин), ЧХ16 (для хімічної промисловості), інші види.

 

Изготовление деталей из чугуна на станке ЧПУ

Як ми виготовляємо деталі з чавуну

Після аналізу креслення, наші інженери вибирають тип заготовки. Найбільш популярні типи чавунної сировини ми зберігаємо на складі. Тому, в більшості випадків, можемо запустити виробництво деталей одразу після отримання замовлення.

Ми надаємо інженерну підтримку нашим замовникам. Нерідко буває, що наші фахівці, при аналізі креслення, знаходять шляхи можливої оптимізації деталі. Можливості знизити собівартість її виробництва або підвищення експлуатаційних характеристик. Ми обов'язково повідомляємо про це замовнику.

Потім пишеться програма для ЧПУ верстата. Залежно від конфігурації деталі з чавуну, застосовується токарна, фрезерна або токарно-фрезерна обробка. Перед тим, як запустити серію, інженер виготовляє одну деталь. Перевіряє, чи немає в програмі помилок або неточностей. Якщо все гаразд - запускається виробництво.

Процес обробки деталі з чавуну контролює оператор. Він перевіряє кожну деталь на відповідність еталонному зразку.

Готова продукція потрапляє до відділу контролю якості. Там вона піддається більш ретельним перевіркам. І вже після проходження всіх цих процедур, деталі відправляються клієнту.

 

Программирование станка ЧПУ для изготовления деталей из чугуна

Ціна виготовлення деталей з чавуну

Щоб розрахувати вартість виготовлення конкретно вашої деталі, нам потрібно проаналізувати креслення і технічне завдання. Бажано також отримати від вас еталонний зразок. Ця процедура займає не більше трьох робочих днів.

Ціна виготовлення деталей з чавуну залежить від трьох основних чинників:

  • Масо-габаритних параметрів.
  • Складнощі обробки.
  • Кількості деталей в партії.

Надсилайте креслення і ми складемо по ньому комерційну пропозицію. Та допоможемо з оптимізацією, якщо буде необхідно.

Наші клієнти

Чавун - далеко не найпопулярніший матеріал, з яким ми працюємо. Його застосовують лише в тих випадках, коли цього вимагають характеристики міцності або стійкості до впливу деяких агресивних речовин. Ми отримуємо замовлення на виготовлення деталей з чавуну з Італії, Голландії, рідше - Німеччини. Серед українських компаній, чавун вибирають частіше підприємства, що працюють в Одесі та Києві.