Виготовлення деталей з алюмінію за кресленням замовника Ен Сі Інжиніринг Україна

Виготовлення деталей з алюмінію на ЧПУ верстатах

Виготовлення деталей з алюмінію за кресленням замовника Ен Сі Інжиніринг Україна
20.03.2020

Працюємо за кресленнями замовника, наданими в будь-якому форматі. Пропонуємо виготовлення деталей з алюмінію з точністю до 0,01 мм по трьох осях. Працюємо з усіма видами алюмінієвих сплавів. Надаємо інженерну підтримку - допомагаємо оптимізувати конфігурацію деталі для зниження собівартості або поліпшення експлуатаційних якостей.

Алюміній - оптимальний матеріал для виробництва деталей

Метал легкий, пластичний, легко піддається обробці. Хоча він поступається за твердістю сталі, але менш схильний до корозії. Якщо показник твердості алюмінієвого сплаву вам підходить, краще вибрати саме його. Так ви не тільки зможете заощадити на матеріалах, але ще й скоротиться терміни виробництва.

В середньому, на виготовлення деталі з алюмінію необхідно в три рази менше часу, ніж на виробництво тотожного виробу зі сталі. Інструмент зношується менше, тому знижуються виробничі витрати.

Якщо якусь деталь можна виготовити з алюмінію, то немає сенсу навіть розглядати інші матеріали.

 

Изготовление деталей из алюминия на станках ЧПУ

Види алюмінію і його сплавів, з яких ми виготовляємо деталі

Ми готові взяти в роботу будь-який метал, сплав або пластик. Але деякі види користуються особливою популярністю серед наших замовників. Тому ми зберігаємо на складі достатню кількість заготовок, зроблених саме з цих видів алюмінієвих сплавів. Щоб мати можливість запустити виробництво нової деталі швидше, не чекаючи поставки.

Ми використовуємо виключно сировину, отриману від постачальників, що працюють на території та за стандартами Європейського Союзу. Кожен профіль двічі проходить контроль. Перший раз - при отриманні від постачальника. Другий раз - перед порізкою на заготовки. Це дозволяє нам гарантувати високу якість кінцевих виробів.

Ми частіше працюємо з такими видами алюмінію і алюмінієвих сплавів:

Первинний алюміній: A0, A5, A5E, A8 та інші.

Технічний алюміній: АД00, АД, АД1, АДС, інші.

Алюміній для розкислення: АВ86, АВ97, АВ97Ф, інші.

Алюміній ливарний: АЛ19, АК4М4, АЛ1, АЛ22, інші.

Алюмінієвий деформуючий сплав: АВ, АД31, АД33, інші.

Алюмінієвий антифрикційний сплав: АМСТ, АО20-1, АСМ, інші.

Як виготовляються деталі з алюмінію на ЧПУ верстатах

Спочатку наші інженери аналізують ваше креслення та технічний опис. Визначають, який метод обробки і в якій мірі потрібно застосувати. Прораховують, які заготовки та якої форми краще взяти, щоб знизити до мінімуму кількість відходів.

Потім вони пишуть програму та вводять її в ЧПУ верстат. На складі береться алюмінієвий профіль і розрізається на заготовки. Для токарної обробки, зазвичай, береться заготовка з круглим січенням. Для фрезерної частіше використовується квадрат, прямокутник та інші січення. Але бувають і виключення. Профіль розрізається на заготовки. Майстер-приймальник ще раз перевіряє їх якість і відправляє в цех, в роботу.

Перша деталь виготовляється під наглядом інженера, який писав програму. Він перевіряє ефективність обробки, виключає можливість помилки. Верстат під час такої перевірки може працювати на понижених швидкостях. Щоб було легше візуально контролювати процес виготовлення деталі з алюмінію.

Якщо все пройшло добре, запускається серійне виробництво. Процес виготовлення деталей з алюмінію контролює оператор. Він дістає з верстата готові вироби та встановлює на їх місце заготовки. Стежить за ступенем зносу інструменту та здійснює первинний контроль якості.

Готові деталі надходять на склад. Там проходить фінальний контроль якості. Потім алюмінієві деталі упаковуються і відправляються замовнику.

 

Изготовление деталей из алюминия - нарезка заготовок

Вартість виготовлення деталей з алюмінію

Ціна залежить від складності обробки та маси виробу. Найбільше відходів залишається після виготовлення пустотілих деталей. Тому потрібно враховувати ще й об’єм оброблюваної заготовки. Точну ціну наші менеджери розрахують, коли отримають від вас креслення.

Клієнти, які замовляють у нас виготовлення алюмінієвих деталей

Алюміній - найпопулярніший матеріал. Більш ніж половина вироблених нами деталей виготовлені з нього. Однак, частіше за інших у нас замовляють виробництво компанії з Німеччини, Голландії, Іспанії, Великобританії. А серед українських підприємств, алюміній користується популярністю серед київських компаній.